Wanneer wilt u overnachten?

Mio Kids Club

Mio is onze Mascotte. Hij heeft zijn eigen Mio Kids Club bij Dormio Resort Maastricht waar Dormio Hotel De Prins van Oranje zich bevindt. Mio houdt heel erg van gezelligheid. Met zijn korte pootjes en lange oren ziet hij er grappig uit. En aan zijn iets te dikke buik kun je zien dat hij van lekker eten houdt. Hij is in het resort dus helemaal op zijn plek.

Let op: in verband met de huidige richtlijnen is de Mio Kids Club momenteel gesloten. Maar ons Fun & Entertainment team heeft hier samen met Mio iets op bedacht. Met een aangepast programma bezorgen we kinderen tijdens hun verblijf op Dormio Resort Maastricht toch nog een grote glimlach op hun gezicht!

Op het programma staan onder andere speurtochten voor kinderen, buitensportactiviteiten en een bezoek van Mio aan het resort. Met het hele gezin lekker actief bezig zijn? Doe dan mee aan de speurtocht voor het hele gezin (op reservering) of bestel een leuk knutselpakket voor in de vakantiewoning. D
aarnaast gaat de Mio Cadeau Show on tour: uw kids kunnen bij uw vakantiewoning of -appartement aan Mio's Cadeau Rad draaien. Uiteraard houden we rekening met de actuele richtlijnen en dragen onze medewerkers mondkapjes. Informeer naar het programma bij de receptie. 

Volg Mio ook op social media en mis niks van zijn avonturen!

Wat doet Mio zoal de hele dag?

Mio houdt van speurtochten, luieren, eten, nieuwe vriendjes maken en hij luistert graag naar superspannende verhalen. Mio is bijna elke dag te vinden in het Kids Kwartier om vriendjes en vriendinnetjes te maken en met ze te spelen. 's Ochtends komt hij langs om te kijken of jullie goed hebben geslapen en wie er mee wil spelen. 's Middags knutselt hij graag met iedereen die wil meedoen. En ‘s avonds helpt Mio vaak in het restaurant. Misschien komt hij jouw eten wel brengen! En voor hij gaat slapen, luistert Mio graag naar een verhaaltje. Komen jullie ook meeluisteren? 

 

Boek uw verblijf hier >>

Mio heeft elke dag een vast programma. In de vakanties of tijdens feestdagen kan het zijn dat Mio een ander programma heeft. 

Vrijdag

  • Eerst ontvangt Mio al zijn nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt je dan ook laten schminken.
  • In de avond bezoekt Mio de bistro. Eerst om zelf te eten natuurlijk. En soms om te helpen. Misschien brengt hij wel jouw eten!
  • Daarna gaat Mio vroeg naar bed, want zaterdag is zijn favoriete dag!!

 

Boek hier uw verblijf >>>

Zaterdag

Op zaterdagmorgen is Mio altijd vroeg wakker. Daarom doet hij elke zaterdagochtend een wake up-route. Hij loopt een rondje over het park om te kijken wie er al wakker is en wie er mee gaat spelen.

 

In de middag gaat Mio altijd knutselen. Elke keer wat anders. Doe je mee?

 

Na het knutselen is het weer tijd voor een beetje bewegen. Mio kiest altijd voor iets leuks! Soms is het een speurtocht. Daar is hij heel goed in. Dat komt omdat hij een tijdje heeft rondgereisd voordat hij in het resort kwam wonen. Hij houdt ook van spelen in het Kidskwartier, of een ’high-tea’, kinderbingo, schminken, lampionnentocht met verhalen en luisteren naar een leuk verhaaltje in de avond. Met Mio hoef je je nooit te vervelen!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]