Wanneer wilt u overnachten?

Fore!

Golfhotel Limburg

Bent u op zoek naar een golfhotel in Limburg? Denk dan eens aan Dormio Hotel De Prins van Oranje. Het hotel kijkt uit over golfbaan De Maastrichtsche International Golf. Dit is één van de hoogst gelegen banen van Nederland. Bij het inchecken in het hotel ontvangt u een voucher met 20% korting op de zomer green fee van International Golf Maastricht en Golf Henry Chapelle. Zo kunt u voordelig genieten van een rondje golf. Daarnaast is het golfen niet alleen voor gevorderden, ook voor beginners, vriendengroepen en families is het een heerlijk dagje uit.

 

Boek hier uw verblijf >>>

De Maastrichtsche International Golf

U vindt International Golf Maastricht op de Dousberg, dezelfde heuvel waar ook het hotel op staat. Op een oppervlakte van maar liefst 75 hectare zijn 27 holes gesitueerd. De Championship Course bestaat uit 18-holes en heeft brede fairways en uitdagende greens. Hier kunt u ook echt internationaal golfen; sla af in Nederland en landt in België.

Tevens is er de Limburg Course. Dit is een 9-holes, Par 35 baan met een uitdagende lay-out. Geschikt voor zowel beginners als gevorderde. Door het formaat van de course hoeft u niet zo veel te lopen (minder dan 2 uur). Na het golfen kunt u plaatsnemen in Brasserie 1632 voor een heerlijke lunch of diner.

Naast International Golf Maastricht kunt u vanuit het hotel ook een bezoek brengen aan Golf Henry Chapelle in de Belgische Ardennen. Deze golfbaan ligt op 35 minuten rijden vanaf Maastricht. Middenin een groen en heuvelachtig landschap vindt u de drie golfbanen van Henry Chapelle: “Les Viviers” (18 holes), “Le Charlemagne” (18 holes) en “La Chapelle” (9 holes). 

Boek uw verblijf bij het golfhotel in Limburg

Kom een aantal dagen heerlijk golfen in Maastricht en verblijf in Dormio Hotel De Prins van Oranje. Kies voor een panoramakamer en wellicht heeft u dan zelfs uitzicht over de golfbaan. U kunt ook verblijven in een hotelappartement. Dan heeft u tevens de beschikking over een keuken en woonkamer. Zo komt u heerlijk tot rust op de baan en in uw kamer.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]