Wanneer wilt u overnachten?

Fore!

20% zomerkorting voor gasten van Dormio

Golfen bij Dormio Hotel De Prins van Oranje

Houdt u van golfen? Dan komt u bij Dormio Hotel De Prins van Oranje uitstekend aan uw trekken. Als hotelgast ontvangt u 20% zomerkorting op Golfen bij ‘De Maastrichtsche - International Golf’ pal naast het resort en bij Golf Henry Chapelle’ in de Belgische Ardennen.

 

Boek hier uw verblijf >>>

International Golf Maastricht

De golfbaan van International Golf Maastricht, ‘De Maastrichtsche’, ligt direct naast het hotel. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden en is op een natuurlijke manier ingepast in het landschap. Prachtige vergezichten over Nederland en België maken de Championship Course een lust voor het oog.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Golf Henri-Chapelle

Golf Henri-Chapelle ligt in een uitzonderlijk mooie omgeving op 35 minuten rijden van Maastricht in het hart van de Belgische Ardennen. Het landschap is typisch voor het Land van Herve: groen en heuvelachtig. Het past perfect in een magische omgeving, omringd door bomen, hagen, velden en fruitbomen. In feite is Henri-Chapelle niet één baan, maar drie: “Les Viviers” (18 holes), “Le Charlemagne” (18 holes) en “La Chapelle” (9 holes). Voor elk niveau is er altijd een baan binnen handbereik.

 

Boek hier uw verblijf >>>

20% zomerkorting voor gasten van Dormio

Als gast van Dormio Hotel de Prins van Oranje ontvangt u 20% korting op de zomer greenfee. U ontvangt een 'Greenfee kortingsvoucher' bij het inchecken bij Dormio Hotel de Prins van Oranje. Op vertoon van deze voucher bij de golfbaan ontvangt u de 20% korting.

Boek hier uw verblijf >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]