Wanneer wilt u overnachten?

Faciliteiten van Dormio Hotel De Prins van Oranje

Receptie

Dormio Hotel De Prins van Oranje ligt aan het plein Het Wilhelmus bij Dormio Resort Maastricht. Aan dit plein vindt u de receptie van het hotel en het resort. De receptie is 24 uur per dag geopend. U kunt hier terecht voor uw check in en check out, het verlengen van uw verblijf of het verzoek voor een late check out. Daarnaast kunt u er ook terecht voor alle informatie over de stad Maastricht en andere leuke locaties in de omgeving, zoals Bilzen, Hasselt, Luik en Aachen. U kunt hier ook uw Dormio card afhalen en opladen.

 

Bij de receptie vindt u ook de mini-markt.

Receptie Dormio Resort Maastricht

Bakkerij

Bij de bakkerij op Het Wilhelmus kunt u elke dag terecht voor een uitgebreid assortiment broodjes, vers geperste jus d’orange, streekproducten en... vlaai van één van de betere bakkers van Maastricht.

 

De bakkerij is geopend van 08.00 tot 21.00 uur. 

Ontbijten in 't Proeflokaal

Wilt u de dag graag starten met een goed ontbijt? In 't Proeflokaal staat er dagelijks een heerlijk ontbijtbuffet klaar. Reserveren kan bij de hotelreceptie.

Grand café 't Proeflokaal

In grand café ’t Proeflokaal op Het Wilhelmus proeft u écht lokaal! Dit is hét etablissement waar Nederlandse en Belgische streekproducten elkaar ontmoeten. Waar Nederlandse en Belgische abdijbieren en trappistenbieren gebroederlijk naast elkaar gedijen, waar wijnen van de beide Limburgse buurlanden elkaar de hand reiken en waar u nog kunt genieten van lokaal gestookte gin. Kunt u niet kiezen? Laat u dan verleiden tot een Proeverij!


Grand café ’t Proeflokaal is dagelijks geopend tot 00.00 uur.

Food Court

Geniet in festivalsferen van vers bereid streetfood van de food trucks op ons Food Court. Proef hier de verse, pure en eerlijke smaken zoals lekker eten bedoeld is. Maak uw keuze voor local food, Italian food of Tex Mex, of neem het gewoon lekker allemaal… Gezelligheid en lekker eten en drinken gaan hand in hand in het Food Court!

 

De Food Court is geopend van 16.00 tot 21.00 uur.

 

Boek hier uw overnachting >>

Fietsverhuur Dousberg

Stadsfietsen, e-bikes en kinderfietsen van hoge kwaliteit en met een keuze uit verschillende versnellingen kunt u huren bij Fietsverhuur Dousberg. Bij de fietsverhuur en de receptie zijn diverse fietsroutes en -kaarten verkrijgbaar om de prachtige omgeving van Maastricht en omgeving te ontdekken.

 

De fietsverhuur op Het Wilhelmus 2 is dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag 09.00 – 14.00 uur. Op zondag van 09.00 - 11.00 uur. U kunt ook voor uw komst een fiets reserveren via de website van Fietsverhuur Dousberg.

Zwembad

Weer of geen weer; Het is altijd weer om lekker te zwemmen in het binnenzwembad. Het zwembad is voorzien van een kinderspeelbad, een glijbaan, kleedruimtes, douches en kluisjes. In het zwembad is geen toezicht aanwezig.

 

Het zwembad is open van 09.00 tot 20.00 uur.

Mio Kids Club

Bij Dormio hebben we een superlieve mascotte Mio. Op Het Wilhelmus heeft hij ook zijn eigen Mio Kids Club met een leuk entertainmentprogramma voor kinderen. Wilt u weten wat er voor de kinderen elke dag te doen is? Bij de receptie kunt u een programma ophalen.

Taxivervoer

Dormio Resort Maastricht is goed bereikbaar per taxi. Hiervoor werken we samen met een vaste, betrouwbare partner. Voor een ritje van of naar het Vrijthof, het centraal station in Maastricht of het congres- en beurzencentrum MECC kunt u terecht bij Taxi Royal. Zij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)43 310 00 81 of via WhatsApp op +31(0)6 46 82 57 23

 

  • Rit van of naar Station Maastricht: € 22,50 (max. 4 personen taxi) - € 27,50 (max. 8 personen taxi-bus)
  • Rit van of naar ‘t Vrijthof: € 14,50 (max. 4 personen taxi) - € 20,50 (max. 8 personen taxi-bus)
  • Rit van of naar MECC: € 22,50 (max. 4 personen taxi) - € 27,50 (max. 8 personen taxi-bus)

Wij bieden verder

 

 

Boek hier uw overnachting >>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]