Wanneer wilt u overnachten?

Fore!

Beleef het afwisselende Zuid-Limburg

In de directe omgeving van Dormio Hotel De Prins van Oranje in Maastricht is van alles te doen! Sla af op de golfbaan, oefen uw skiskills op de skibaan of neem een duik in het zwembad. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Sla af op de golfbaan

Houdt u van golfen? Dan komt u bij Dormio Hotel de Prins van Oranje uitstekend aan uw trekken. Direct naast het hotel ligt de golfbaan van International Golf Maastricht, ‘De Maastrichtsche’. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden en is op een natuurlijke manier ingepast in het landschap. Prachtige vergezichten over Nederland en België maken de Championship Course een lust voor het oog. Helemaal bijzonder: u slaat af in Nederland en landt in België! Als gast van Dormio Hotel de Prins van Oranje ontvangt u 20% korting op de zomer greenfee.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Oefen uw skivaardigheden op de skibaan

Bovenop de Dousberg bevindt zich al de Skischool Maastricht. Op de deze kunstskibaan kunt u als starter leren skiën of oefent u als ervaren skiër geavanceerde skitechnieken. Met 2 pistes is er voldoende afwisseling voor alle skiërs. Zowel beginners als gevorderden hebben voldoende uitdaging op de skibaan. De skibaan is bijna 200 meter lang waarbij het moeilijkste deel zelfs een hellingsgraad heeft van 26%, vergelijkbaar met een rode piste in de Alpen.

Neem een duik in het zwembad

Als Dormio-gast kunt u gebruikmaken van het binnenzwembad van Dormio Resort Maastricht. Hier kunt u met uw kinderen de hele dag heerlijk zwemmen, plonsen, spetteren, spelen en van de glijbaan roetsjen. Dat maakt een verblijf in ons hotel extra feestelijk. Vanuit het zwembad heeft u een prachtige kijk op de groene omgeving.

Het zwembad heeft een bad voor volwassenen en een kinderbad met speeltoestellen voor de kleintjes. Er is geen toezicht aanwezig. 

Let op: in verband met de huidige richtlijnen is het zwembad momenteel gesloten.

Boek hier uw verblijf >>>

Verken de omgeving op de fiets

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en onthaast even midden in de natuur. Het schitterende Limburgse heuvellandschap leent zich uitermate voor een mooie fietstocht. U hoeft niet bang te zijn dat dit alleen maar klimmen is, de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek. Fiets langs de Maas en bezoek diverse leuke dorpen. Direct naast het hotel huurt u uw (elektrische) fiets bij Fietsverhuur Dousberg. Wilt u uw eigen fietsen meenemen? Dat kan uiteraard ook! Bij het hotel is een fietsenberging waar u uw fiets veilig kunt stallen.

Let op: momenteel is het uitsluitend mogelijk fietsen te huren wanneer u deze vooraf heeft gereserveerd.

Mio Kids Club

Door de huidige richtlijnen is de Mio Kids Club helaas gesloten, maar ons Fun & Entertainment team heeft hier samen met Mio iets op bedacht! Met een aangepast programma bezorgen we kinderen tijdens hun verblijf op Dormio Resort Maastricht toch nog een grote glimlach op hun gezicht!

Op het programma staan onder andere speurtochten voor kinderen, buitensportactiviteiten en een bezoek van Mio aan het resort. Met het hele gezin lekker actief bezig zijn? Doe dan mee aan de speurtocht voor het hele gezin (op reservering) of bestel een leuk knutselpakket voor in de vakantiewoning. D
aarnaast gaat de Mio Cadeau Show on tour: uw kids kunnen bij uw vakantiewoning of -appartement aan Mio's Cadeau Rad draaien. Uiteraard houden we rekening met de actuele richtlijnen en dragen onze medewerkers mondkapjes. Informeer naar het programma bij de receptie. 

 

Boek hier uw verblijf >>>

Work-out in de fitness

Wilt u tijdens uw verblijf in Dormio Hotel De Prins van Oranje aan uw conditie werken? Daarvoor hebben wij de meest uiteenlopende mogelijkheden. In de prachtig glooiende en bosrijke omgeving kunt u uiteraard heerlijk hardlopen, racefietsen en mountainbiken. En als gast van ons hotel kunt u - tegen betaling - gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten van de nabijgelegen Club Pellikaan.


Bij Club Pellikaan kunt u terecht voor cardio-, kracht- of functional training. Met of zonder fitcoach. Club Pellikaan vindt u aan de voet van de Dousberg, op zo’n 300 meter van ons resort. Bij de receptie kunnen ze u alles vertellen over fitnessen bij Club Pellikaan en zijn speciale dagpassen te verkrijgen. Kijk op de website van Club Pellikaan voor de actuele openingstijden. 

Let op: in verband met de huidige richtlijnen is Club Pellikaan momenteel gesloten.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]